Camper

Vakantiehuis

Huisregels huur camper

1. Juridish

Deze huisregels zijn een aanvulling op de belangrijkste onderwerpen uit de ‘Algemene Huurvoorwaarden’ met als doel de strekking hiervan weer te geven zonder juridisch taalgebruik. Aan de huisregels kunnen geen rechten worden ontleend. Bij alle afgesloten
overeenkomsten zijn de ‘Algemene huurvoorwaarden Tonke campers’ bindend.

 

2. Algemeen

De huurprijzen zijn inclusief verplichte aansprakelijkheidsverzekering en het aantal vrij te rijden kilometers per week zijn 1750 kilometer. Wanneer er meer dan het aantal vrije kilometers wordt gereden bedraagt de meerprijs € 0,25 p/km.

Wij adviseren een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Bestuurder moet minimaal 23 jaar zijn en minstens 6 maanden in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B, een vaste woonplaats in België hebben, de laatste 5 jaar niet uit het recht tot sturen zijn ontzet. Alleen de met namen genoemde personen in het verhuurcontract mogen de camper besturen.

Huurder is zelf aansprakelijk voor gemaakte verkeersovertredingen.

Huisdieren zijn NIET toegestaan.

Roken in de camper is VERBODEN.

Een huurder dient de camper zorgvuldig te behandelen, geen onnodige risico’s te nemen en algemeen gebruikelijke voorzorgsmaatregelen te treffen. Bijvoorbeeld controle oliepeil, inbraakpreventie, veilig parkeren, hoogte en breedte van de camper juist inschatten e.d. Mocht er tijdens de reis een defect optreden, gaarne z.s.m. contact met ons opnemen. We overleggen dan wat te doen.

Mocht u gedurende de huurperiode schade maken met de camper en dit moet verhaald worden op de verzekering dan bedraagt uw eigen risico per schade/gebeurtenis 500 Euro

Nuttig laadvermogen = 235kg, (max beschikbare massa te verdelen door de bestuurder, passagiers – lading – goederen en bijkomende uitrusting)

Het fietsenrek heeft plaats voor 2 fietsen en kan op slot (max 35kg in totaal)

 

3. Reisbestemmingen

Niet alle landen die op de groene kaart staan vermeld mogen met de camper worden bezocht. Alleen de landen van Europa mogen worden bezocht met uitzondering van Albanië, Oekraïne, Wit-Rusland, Turkije, Estland, Letland, Litouwen en het grondgebied van voormalig Joegoslavië en landen waar oorlog of onrust dreigt en/of een negatief reisadvies geldt.

 

4. Oplevering

De camper dient schadevrij, met compleet inventaris en van binnen schoon ingeleverd te worden.

Interieurschade en schade aan of verlies van inventaris wordt niet vergoed door de verzekering en is voor risico van de huurder, behoudens normale slijtage en gebruikssporen.

Voor het niet schoon opleveren van het gehele interieur van het camper- en autogedeelte, het legen van de toilettank en vuilwatertank wordt maximaal € 200,- van de borg ingehouden. Het exterieur maken we liever zelf schoon.

De huurprijzen zijn exclusief brandstof. Voor het niet met volle dieseltank inleveren van de auto wordt een bedrag evenredig aan de geschatte waarde van de vulling van de tank ingehouden op de borg.

Overschrijding van de huurperiode zonder vooraf overleg met verhuurder is nadrukkelijk niet toegestaan.

Op ons erf mag u uw auto voor eigen risico stallen.

Bij schade die door de verzekering gedekt wordt, altijd een proces-verbaal laten opmaken door de plaatselijke autoriteiten. Bijvoorbeeld bij een ongeval, een inbraak etc.

Doet er zich iets voor tijdens de huurperiode dat consequenties kan hebben voor een volgende huurder, dan vragen wij u ons zo spoedig mogelijk te bellen. Wij kunnen dan actie ondernemen om de nadelen hiervan voor de volgende huurder zoveel mogelijk te beperken (het regelen van vervangende onderdelen, etc.). Dit geldt voor alle zaken die van ons betrokken worden, dus ook de inventaris.